Timișoara. Peste 100 de migranți au fost ridicați de oamenii legii

Foto: Gara de Nord Timisoara.Sursa: Wikipedia
Foto: Gara de Nord Timisoara.Sursa: Wikipedia

O razie importantă a fost  efectuată de polițiști și jandarmi la Gara de Nord. Oamenii legii au strâns de pe străzi și din adăposturi, dar și de pe malul Begăi peste 100 de migranți.

Majoritatea transfugilor gășiți provin din Afganistan. Dar unii sunt și din Bangladesh, Maroc, Pakistan, Iran sau Liban.

Cei mai mulți din transfugi au documente de azil.

 Cei găsiți a fost dus de polițiști la sediul Poliției de Frontieră. În urma verificărilor s-a constatat că 90% dintre ei au documente de azil. Acestea  provin din diferite centre din mai multe zone ale României, potrivit opiniatimisoarei.ro

 Polițiștii de frontieră au fost ajutați de colegii de la poliția națională, polițiști locali, dar și de jandarmi la controlul de joi seară.

Acțiunile vor continua și în zilele viitoare

Se încearcă găsirea unor soluții pentru rezolvarea problemei migranților care ajung în Timișoara, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Autoritățile încearcă să rezolve problema migranților care ajung în Timișoara atât de peste granița. Dar și din alte zone ale țării. Viceprimarul Timisoarei, Cosmin Tabăra a avut și o întâlnire la București cu reprezentanții Guvernului pentru a caută

În urmă cu trei zile, un afgan de 27 de ani a murit, iar un altul a ajuns în stare gravă la spital. Acest lucru s-a produs după un scandal iscat între două grupuri de migranți, tocmai în zona Gării de Nord din Timișoara, potrivit.opiniatimisoarei.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.