Tavanul unei secţii de Poliţie din Bucureşti s-a prăbuşit

Tavan prabusit. Sursa foto; Sindicatul Europol
Tavan prabusit. Sursa foto; Sindicatul Europol

A căzut tavanul într-o încăpere a Secţiei 3 de Poliţie din Bucureşti. Niciun polițist nu se afla în biroul în acel moment. A precizat sindicatul Europol, care a publicat imaginile.

Poliția Capitalei a precizat că sediul Secției 3 Poliție era în proiect de modernizare. S-ar fi efectuat expertiza tehnică și studiul de fezabilitate în 2020. Totul s-ar fi blocat în așteptarea avizelor necesare, potrivit digi24.ro.

O bucată de tencuială s-a desprins din tavanul Secţiei 3 Poliţie. Nu au fost înregistrate victime, a anunţat, joi, Inspectoratul General de Poliţie al Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri. Joi dimineaţă au început anumite lucrări de reparaţii curente, care să asigure funcţionarea subunităţii pentru o scurtă perioadă de timp.

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti este în procedură de identificare, în vederea închirierii, a unui imobil care să corespundă cerinţelor funcţionale pentru secţia de poliţie”, a comunicat Poliţia Capitalei.

DGPMB menţionează că sediul Secţiei 3 Poliţie se află într-un proiect de modernizare derulat prin BIRD. Au fost deja realizate, încă din anul 2020, expertiza tehnică şi studiul de fezabilitate. Documentele au fost depuse la Direcţia de Cultură a Municipiului Bucureşti, pentru obţinerea avizelor necesare.

Sindicatul Europol a făcut publice imaginile pe pagina de Facebook. Sindicatul a avut un mesaj tranșant la adresa conducerii MAI: „Norocul a făcut să nu vorbim despre vătămări grave sau victime. Iar dincolo de ironie, o țară cu pretenții de Schengen nu este în stare să ofere condiții elementare de muncă pentru un serviciu public, cum este cel al Poliției”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.