joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăTÂRGU MUREȘ: Trei izvoare cu apa potabilă

TÂRGU MUREȘ: Trei izvoare cu apa potabilă

-

Izvoarele situate pe străzile Moldovei, Predeal și Secuilor Martiri sunt singurele din Târgu Mureș care se încadrează în parametrii bacteriologici și fizico-chimici prevăzuți de normele legale.

Cele situate pe străzile Budiului, Constantin Romanu Vivu, Bulevardul 1848 și Calea Sighişoarei nu se încadrează în parametrii bacteriologici legali iar cel de pe strada Mestecănișului are parametrii fizico-chimici depășiți. Probele au fost recoltate în data de 15 mai anul acesta și au fost analizate de Direcția de Sănătate Publică Mureș, după cum declarat  șeful instituției, dr. Iuliu Moldovan.

Primăria Târgu Mureș a anunțat pe pagina sa de pe Facebook că la toate izvoarele vor fi montate tăblițe avertizoare cu mesajul privind calitatea apei, dacă este bună sau nu de băut.

În urma analizelor bacteriologice și fizico-chimice efectuate reiese faptul că apa este potabilă la aproximativ aceleași izvoare în fiecare an.

Anul trecut, doar izvorul de pe strada Moldovei se încadra în toți parametrii. Rezultatele analizelor de la toate izvoarele publice din județul Mureș vor fi finalizate la sfârșitul săptămânii viitoare, informează RADIO TG. MUREŞ.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...