joi, iunie 13, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSorin Grindeanu, atac dur la primarul Nicolae Robu: nu e doar narcisist,...

Sorin Grindeanu, atac dur la primarul Nicolae Robu: nu e doar narcisist, ci și mitoman de profesie

-

Fostul premier Sorin Grindeanu, fost șef al CJ Timiș, îl atacă dur pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu, despre care spune că nu este „doar cu un narcisist, ci şi un mitoman de profesie care ţine captiv un oraş întreg”.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Sorin Grindeanu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, spune că la Timişoara nu există de aproape cinci ani contract de dezinsecţie şi deratizare, nu există contract pentru colectarea deşeurilor stradale şi nici măcar nu a fost începută procedura de achiziţie a respectivului serviciu, tramvaie renovate cu sute de mii de euro se strică din două în două zile , iar iarna ninge masiv şi nu se deszăpezeşte.

„Pentru toate acestea, dintr-un birou în care temporar stă un domn, se ţipă isteric şi se arată cu degetul vinovaţi imaginari: angajaţi ai primăriei, viceprimari, consilieri, timişoreni, guverne, parlamentari, poate chiar şi extratereştrii. Cred că aţi înţeles cu toţii despre cine este vorba şi cunoaşteţi talentul cu care vremelnicul edil se ascunde în spatele eşecurilor. Ultima declaraţie, nu nefericită, ci de-a dreptul mincinoasă a acestui trist personaj este legată de semnarea unui contract cu Retim(ştiţi, acea societate care i-a cumpărat un Mercedes cu 75.000 de euro), contract pe care, susţine personajul cu pricina, l-aş fi semnat eu”, spune Sorin Grindeanu.

El postează în facsimil un act adiţional din 2014 de prelungire cu patru ani a contractului cu firma de salubrizare Retim, pe document apărând semnătura primarului Nicolae Robu. „Încă o dovadă concretă a faptului că avem de-a face nu doar cu un narcisist, ci cu un mitoman de profesie care ţine captiv un oraş întreg. Acest Narcis, era să spun Nicolae, joacă şi de această dată un teatru ieftin. Acum suntem în 2018 şi contractul amintit mai sus expiră în luna august, iar proceduri pentru o nouă licitaţie nu au fost demarate încă. Să se pregătească vreo încredinţare directă? Să se plătească nişte datorii pentru Mercedesul cu pricina? Nu ştiu, întreb. Sau poate este doar o nouă dovadă de incompetenţă crasă. Oricum prin Timişoara se fac deja pariuri că vom avea un nou contract prin încredinţare directă. Rămâne să urmărim dacă aşa se va întâmpla”, mai scrie Grindeanu.

Miercuri, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa societăţii de salubrizare Retim, spunând că zi de zi vede „rezultatul superficialităţii şi nepăsării faţă de oraş dusă la nivel de sfidare, pur şi simplu, a cetăţenilor şi a autorităţii publice locale”. „Schimbaţi-vă atitudinea, conducători ai societăţii! Onoraţi poziţiile pe care le deţineţi, respectaţi oraşul Timişoara, onoraţi, nu în ultimul rând, salariile uriaşe pe care le aveţi! Chiar vă simţiţi confortabil văzând zi de zi în mass-media şi pe web imagini oribile urmare a modului în care Retim lucrează? Chiar sunteţi mândri să n-aveţi nişte containere pentru colectarea civilizată a gunoaielor în contextul curăţeniilor de primăvară şi toamnă, ci să cereţi cetăţenilor să facă mormane de gunoaie pe străzi, care zac acolo ca la expoziţie săptămâni până sunt ridicate?!”, a scris primarul Timişoarei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

0
Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. CITEŞTE ŞI:...