Șoferul unui TIR a fost amendat cu 13.450 de lei după ce a fost prins conducând cu viteză și cu magnetul pus

FOTO: Schwoaze/Pixabay.com
FOTO: Schwoaze/Pixabay.com

Un şofer de TIR a fost amendat cu 13.450 de lei, după ce polițiștii rutieri l-au oprit pentru depășirea vitezei și au constatat că el încălcase mai multe reguli de circulație. Bărbatul a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 25, în comuna Tudor Vladimirescu din judetul Galaţi, un șofer de 31 de ani, din Constanța. Acesta conducea un ansamblu format dintr-o autoutilitară şi semiremorcă, potrivit digi24.ro.

El fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 106 km/h, pe un tronson de drum cu limita de viteză legal admisă de 50 de km/h.

Bărbatul nu purta centură de siguranţă şi autovehiculul avea a avarii pentru care nu exista autorizaţie de reparaţii.

La controlul efectuat asupra tahografului digital, pe cardul deţinut de conducătorul auto s-a constatat că acesta se afla în repaus. Iar pe impulsorul cutiei de viteză era montat un magnet, cu dimensiunea de 2×5 cm, în scopul alterării datelor înregistrate.

 Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală , fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.