Șofer fugar, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat, căutat de polițiști

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Poliţiştii din Iaşi caută un bărbat care conducea un autoturism neînmatriculat şi care a oprit iniţial la semnalul poliţiştilor, după care a demarat rapid. Poliţiştii plecaţi în urmărirea sa au tras două focuri de armă în aer, dar șoferul şi-a continuat fuga, abandonând autoturismul.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Iaşi, poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi au făcut semn de oprire şoferului unui autoturism, care circula dinspre Podu Iloaiei către Leţcani, potrivit g4media.ro.

”Poliţiştii aflaţi în trafic tocmai verificaseră autoturismul în bazele de date, stabilind că acesta nu ar fi înmatriculat în circulaţie. Iniţial, şoferul a tras pe dreapta, iar apoi a demarat în trombă. Poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului, care la ieşirea din localitatea Leţcani a acroşat un alt auto, iar şoferul a coborât şi a fugit. Pentru oprirea conducătorului auto, pe parcursul urmăririi au fost trase două focuri de armă în plan vertical”, informează IPJ Iaşi. Nici după folosirea armamentului de către poliţişti şoferul nu a oprit, oamenii legii au început căutările. La verificări a participat şi un câine de urmă. Autoturismul abandonat de şoferul fugar a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării verificărilor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.