Şocant. Cursă mortală, din cauza geloziei

Tragedie noaptea trecută în Maramureş. Gelozia i-a întunecat minţile unui bărbat. Tânărul a confundat o străină cu fosta lui iubită. Furios, a urmărit maşina în care era femeia.

A urmat o cursă nebună pe şosea, terminata tragic. Individul a provocat un accident grav. Cel care îl însoţea, un băiat de 24 de ani, a murit.

Cursă mortală

Cursa mortală a început puţin înainte de miezul nopţii. Tânărul gelos era împreună cu un prieten în oraş, în Baia Mare. A zărit o fată care semăna cu fosta iubită. Gelozia i-a întunecat minţile când a văzut-o pe tânără că se urcă în maşină cu un alt băiat. A demarat în trombă şi a plecat în urmărirea lor. La un moment dat, fata a coborât din maşină. Şoferul gelos a iesit din maşină şi s-a năpustit peste presupusul rival. I-a lovit cu pumnii şi picioarele autoturismul.

Scene incredibile

Şocat, bărbatul hăituit a accelerat. El a încercat să scape de atacator. N-a durat mult până când individul l-a prins din urmă. A urmat un şir de şicane pe şosea. La ieşirea din oraş, bărbatul gelos a vrut să-l depăşească pe adversar. Dar s-a trezit cu o altă maşină în faţă. El a tras repede de volan.

Urmăritorul a acroşat maşina tânărului şi a proiectat-o în şanţ.

În urma accidentului, pasagerul din maşina agresorului a fost aruncat prin parbriz.
Medicii l-au resuscitat şi l-au dus imediat la spital. Rănile erau mult prea grave şi nu a supravieţuit. Maşina a fost făcută praf. Şoferul gelos a ajuns şi el la spital. Starea sa este stabilă. Bubuitura puternică i-a scos pe oameni în stradă, potrivit observatornews.ro.

Ce spun oamenii legii

” Poliţiştii efectuză cercetări sub coordonarea unui procuror pentru lămurirea tutror circumstanţelor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Polițiștii l-au reţinut şi i-au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Gelozia cu care bărbatul a acționat este descrisă de specialiști drept una morbidă, cu tulburări delirante.

” Un set de gânduri, de emoţii foarte puternice, de comportament disruptiv şi acţiuni care ies din sfera normalului. Să fugim de oamenii care au astfel de comportamente. Este otravă lentă”, a spus Cecilia Ardusătan, psiholog.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.