Șocant. Bărbat adus cu ambulanța, bătut în curtea spitalului

Barbat batut in curtea spitalului. Sursa foto: Digi24
Barbat batut in curtea spitalului. Sursa foto: Digi24

Un bărbat a fost agresat verbal în incinta secției de primiri urgențe a Spitalului Județean Tulcea. Apoi a fost bătut în curte chiar de paznicul spitalului, spun martorii.

La fața locului au fost chemați mai mulți angajați ai firmei de pază și securitate, după ce angajații au apăsat butonul de panică. Însă agenții de pază asistau la bătaie fără a interveni.

Incidentul a avut loc în jurul orei 22:00. Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost adus cu ambulanța la secția de primiri urgențe a spitalului din Tulcea. Bărbatul a fost consultat de medici și a fost lăsat să aștepte în holul secției UPU.

Nu se știe din ce motiv un angajat al spitalului, paznicul, a fost deranjat de prezența acestui pacient. A început să-i vorbească urât și chiar l-a bătut în interiorul secției UPU a spitalului din Tulcea.

Angajații au apăsat butonul de panică. La fața locului au ajuns și membri unei firme de securitate și pază. Însă aceștia nu au intervenit. Tot scandalul s-a mutat în curtea spitalului. Acolo bărbatul de 60 de ani a fost bătut fără să intervină cineva.

La fața locului au ajuns și polițiștii din Tulcea, potrivit digi24.ro.

 A fost identificat paznicul spitalului. Este vorba de un bărbat de 54 de ani. Acesta are acum dosar de cercetare pentru lovire și alte violențe.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here