Sibiu: Pietonala Nicolae Bălcescu, iluminată cu 80.000 de leduri multicolore

Peste 80.000 de leduri vor decora Pietonala Nicolae Bălcescu în perioada 15 decembrie 2014- 1 ianuarie 2015. Structurile luminoase, cu înălţimea de 21 de metri şi lăţimea de 20 metri, vor creea o atmosferă feerică şi unică în România, pe bulevardul central al fostei Capitale Culturale Europene, scrie adevarul.ro.

balcescu SibiuDouă tuneluri, realizate pe structuri de lemn şi montate la capetele pietonalei, unite de mai multe arcade, vor întregi atmosfera extraordinară, de sărbătoare, a urbei. Timp de două săptămâni, organizatorii propun o călătorie inedită, spre Piaţa Mare a Sibiului, o experienţă unică în România, presărată cu multe evenimente. Montarea structurilor şi ledurilor va începe pe 5 decembrie 2014 şi va dura 10 zile.

”Tunelul de lumini pe care îl vom monta, cu ajutorul colaboratorilor noştri italieni, nu este o simplă instalaţie. Alături de zecile de mii de luminiţe multicolore, anul acesta am gândit un eveniment complet, pentru că feedback-ul de anul trecut ne-a arătat că oamenii s-au bucurat nespus de acest eveniment. Cei care vor alege să ia la pas Pietonala centrală se vor putea bucura de concerte, concursuri cu Moş Crăciun şi vor putea pleca acasă cu multe cadouri pentru apropiaţii lor, pentru că mai mulţi artizani vor fi acolo pentru a le da câteva idei”, spune Sandra Dragoman, manager Sibiu Lights&More.

Cele 80 de mii de leduri se vor aprinde în cadrul deschiderii oficiale a evenimentului, pe 15 decembrie 2014, la ora 18:00.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.