sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăUtileInformează-teSe elimină taxa de pod la Giurgeni – Vadu Oii. Când este...

Se elimină taxa de pod la Giurgeni – Vadu Oii. Când este valabilă gratuitatea dată de CNAIR

-

Vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgeni – Vadu Oii, nu vor achita taxa de pod, anunță CNAIR.

Asta se va întâmpla duminică, deoarece 23 decembrie este considerată ”Ziua Podului”.

”În data de 23.12.2018, vehiculele rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducătorul auto (autoturisme), care trec podul peste Dunăre în sensul Giurgeni – Vadu Oii, nu achită tariful de trecere”, au transmis, într-un comunicat dat publicității vineri, reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Taxa de pod nu se plătește de Ziua Podului

Potrivit acestora, data de 23 decembrie a fiecărui an este considerată ”Ziua Podului”, în care autoturismele pot trece fără a se plăti taxa de pod în conformitate cu prevederile pct. 42 din Anexa nr. 3 Tarife de trecere pentru utilizarea podului peste Dunăre în sensul Giurgeni – Vadu Oii a Ordinului MT nr. 1854/2017.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...