sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri localeRute noi de pe Aeroportul Craiova

Rute noi de pe Aeroportul Craiova

-

Veste bună pentru craioveni și nu numai. Aeroportul Internaţional Craiova deschide noi rute. Avioanele care decolează de aici vor ajunge şi în Paris, Bruxelles şi Veneţia, scrie digi24.ro.

aeroport craiovaTuriştii vor putea pleca însă spre aceste destinaţii începând abia din primăvara anului viitor. Până acum, pe listă se regăseau doar patru oraşe: Londra, Bologna, Dortmund şi Barcelona.

Zilele trecute a fost semnat şi contractul cu firma care va executa lucrările pentru reabilitarea pistei de decolare-aterizare. De asemenea, va fi lărgită platforma de îmbarcare-debarcare, va fi înlocuit sistemul de balizaj și se va reface și rețeaua de canalizare adiacentă pistei.

Opt luni vor dura lucrările iar valoarea contractului depăşeşte 100 de milioane de lei. Aeroportul din Craiova este prevăzut în Masterplanul de Transporturi ca fiind în viitor al doilea ca mărime și importanță după Otopeni.

El are adresabilitate către toată regiunea de Sud-Vest Oltenia dar și zonele limitrofe din Serbia și Bulgaria.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...