Protest al angajaților Termocentralei Mintia. Oamenii nu și-au primit salariile

Angajaţii Termocentralei Mintia au întrerupt lucrul , SURSA: GOOGLE
Angajaţii Termocentralei Mintia au întrerupt lucrul , SURSA: GOOGLE

Peste o sută de angajaţi ai Termocentralei Mintia au întrerupt lucrul luni dimineaţă, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile. Angajaţii poartă discuţii cu conducerea Complexului Energetic Hunedoara pentru rezolvarea situaţiei legate de salariile neachitate.

Reprezentanţii CEH au dat asigurări, scrie News.ro, că toţi angajaţii care nu şi-au primit la timp avansurile salariale le vor încasa miercuri, 8 ianuarie.

Anunţul a fost făcut, sâmbătă, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Hunedoara, unde a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai conducerii CEH, ai principalelor sindicate ale minerilor, ai energeticienilor şi ai conducerii Primăriei Municipiului Deva, pentru a fi analizate cauzele şi a se stabili soluţiile prin care să fie rezolvată problema întârzierii plăţilor salariale către o parte a angajaţilor.

”În urma situaţiei prezentate a reieşit că drepturile salariale prevăzute a fi fost acordate angajaţilor CEH în 30 decembrie au fost plătite parţial din cauza sumelor insuficiente existente în contul companiei. Conducerea CEH a luat decizia de a fi plătite doar salariile angajaţilor din subteranul Văii Jiului”, se arată într-un comunicat de presă, de sâmbătă al Prefecturii Hunedoara.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.