Primarul pesedist Marcel Muia a dat zeci de mii de lei pentru artificiile de Revelion din comună

Marcel Muia

Unul dintre cele mai scumpe revelioane a fost cel din comuna Chevereşu Mare, condusă de primarul pesedist Marcel Muia, care a plătit pentru artificii 40.000 de lei, o sumă similară celei date de Primăria Timişoara pentru spectacolul de 1 Decembrie.

Potrivit SEAP, cea mai mare sumă pentru petrecerea de Revelion a fost alocată de Primăria Sibiu, care a cheltuit pentru spectacolul de lumini din noaptea dintre ani peste 160.000 de lei. Artificiile de Revelion din Arad au costat 44.000 de lei, iar cele din Oradea au sărit de 7.000 de lei.

În topul cheltuielilor pentru artificiile de Revelion se află şi comuna Chevereşu Mare, din judeţul Timiş. Condusă de pesedistul Marcel Muia, Primăria a plătit pentru focul de artificii 40.000 de lei.  „Au fost în zonă, acolo, nu în faţă. Oamenii au fost foarte mulţumiţi, sigur. Noi am cerut un foc de artificii şi ei (n.r. firma) ne-au spus ce se pretează pentru aşa ceva”, a declarat primarul din Chevereşu Mare.

Aceeaşi firmă a asigurat şi focul de artificii de la Recaş, iar potrivit SEAP, acesta a costat 10.000 de lei. Printre localităţile din Timiş care au alocat sume importante de bani pentru focurile de artificii de Revelion sunt: oraşul Buziaş – 40.000 de lei, Săcălaz – 30.000 de lei si oraşul Jimbolia  care a cheltuit aproape aceeași suma.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.