Primarul Decebal Făgădău: PSD Constanța va trimite 6.000 de oameni la mitingul pro Dăncilă

Pro România
Decebal Făgădău

PSD Constanţa ar putea trimite la mitingul pro Dăncilă aproximativ şase mii de persoane, a anunțat preşedintele executiv al social-democraţilor constănţeni, primarul Decebal Făgădău.

El a fost întrebat câte persoane trimite organizaţia de la Constanţa la mitingul pro Dăncilă din data de 9 iunie de la Bucureşti.

“Am comunicat deja către secretariatul general al partidului încă din etapa în care fusese stabilită o altă dată. ne menţinem cifrele. Ce să comentez ? Este o decizie a Comitetului Executiv Naţional, unde-i ordin, cu plăcere. Ne-am propus o cifră realistă pentru că într-adevăr vrem să arătăm susţinerea faţă de colegii noştri, susţinerea faţă de guvernul PSD-ALDE”, a afirmat preşedintele executiv al PSD Constanţa. El a spus că nu ştie exact cifra participanţilor la miting, aceasta fiind cunoscută de secretarul executiv al organizaţiei judeţene, Lucian Lungoci.

Contactat de News.ro, Lungoci a declarat că PSD Constanţa anunţase că va participa la mitingul pro Dăncilă atunci când fusese stabilită o altă dată pentru acesta cu un număr de şase mii de persoane. El nu ştie sigur dacă acest număr se va menţine, deoarece atunci erau deja încheiate înţelegeri cu firmele de transport pentru a asigura deplasarea oamenilor şi acum trebuie discutat din nou cu acestea pentru a vedea dacă au disponibil pentru data de 9 iunie acelaşi număr de mijloace de transport. Secretarul  executiv al PSD Constanţa susţine că o decizie în acest sens va fi luată în această săptămână.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.