sâmbătă, iunie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPloieşti. Nou-născuţi cu acelaşi nume de familie, schimbați la spital

Ploieşti. Nou-născuţi cu acelaşi nume de familie, schimbați la spital

-

Două fetiţe nou născute în aceeaşi zi şi care au acelaşi nume de familie, au fost schimbate între ele la maternitatea din Ploieşti. O mamă s-a externat cu fetiţa celeilalte femei, incidentul ieşind la iveală abia după ce, femeia care rămăsese în spital a sesizat că bebeluşul care i-a fost dat nu este al ei.

Născute în aceeași zi, micuțele poartă același nume de familie. Acest amănunt, graba și neatenția au făcut că acest lucru să fie posibil. Luni, la amiază, una dintre tinerele mame a mers acasă cu un copil care credea că este propriul prunc. În realitate, ea plecase cu alt bebeluș. Cea care a realizat că i-a fost luată din greșeală fetiță a fost mama rămasă în spital.

O asistentă care le-a îmbrăcat pe fetițe ar fi făcut schimbul eronat. Acest lucru este de neînțeles deoarece atât mama, cat și nou-născutul primesc la naștere o brățară cu datele de identificare. În stare de șoc, femeia a anunțat reprezentanții spitalului. Imediat după ce a fost constatată greseala, femeia care s-a externat prima a fost sunată și i s-a spus să aducă înapoi copilul luat și ulterior să se întoarcă cu fetiță pe care o adusese pe lume. Conducerea Secției de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești a confirmat incidentul. Au demarat o anchetă internă pentru a afla cine se face nevinovat de incidentul cu cele două fetițe.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...