Plimbări pe Dunăre cu nava Lacu Sărat, la preţuri acesibile

Plimbări pe Dunăre cu nava Lacu Sărat. Doar 12 lei de persoană este preţul unui bilet

FOTO: exploremag.ro

Veşti bune pentru brăileni şi nu numai. Începând de ieri,10 august, nava de pasageri Lacu Sărat va face câte două curse regulate, de agrement, pe Dunăre, în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 9.30 -12.00.

Doar 12 lei de persoană este preţul unui bilet pentru o plimbare timp de o oră.

Atenţie, singura condiţie este să vă faceţi rezervare din timp, pentru că ambarcaţiunea va părăsi cheul, doar dacă are cel puţin 30 de pasageri la bord, capacitatea totală fiind de 90 de locuri.

Până de curând, Nava Lacu Sărat putea fi închiriată doar la ora de marş, cu 868,8 lei şi 273,7 lei pentru ora de staţionare, dar, se pare că nu a atras mulţi doritori.

„Va putea fi folosită pentru evenimente turistice şi va fi inchiriată de cei care doresc acest lucru, binenţeles, contra unei sume modice care să asigure cheltuielile de exploatare. Toţi turiştii care vor veni în municipiul Brăila, dar şi cetăţenii, vor putea să se plimbe cu această şalupă care va fi trasă la faleza Dunării”, a declarat primarul municipiul Brăila, Marian Dragomir, citat de obiectivbr.
Cât despre cursele regulate, pe apă, între Brăila şi Galaţi, primarul nu a exclus această variantă, precizând că va face şi o solicitare scrisă în acest sens, la Galaţi.

„Noi suntem pregătiţi, avem Nava Lacu Sărat, o să avem de asemenea şi această şalupă de care vă spuneam. Dacă Administraţia Portului Galaţi ne dă un ponton la care să acostăm şi noi, de asemenea, le putem pune la dispoziţie, în mod gratuit, pontonul primăriei pentru a se putea realiza aceste curse”, a mai adăugat primarul Brăilei.

Nava Lacu Sărat este o ambarcaţiune lansată la apă în 1990, la şantierul Naval Brăila, ce a aparţinut I.J.T.L. Brăila, actualul Braicar, până în 2002, când a fost preluată de Primăria Brăila.
Cei interesaţi de cursele de agrement pe Dunăre, pot face rezervări la numerele de telefon 0239/613.654, respectiv 0753/095.046.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.