Peste 600 de mașini au rămas înzăpezite pe drumurile din sud estul țării, din cauza viscolului

SURSA: IGSU

Viscolul și ninsoarea abundentă au produs, în ultimele 24 de ore, probeleme în județele Brăila, Constanța, Galați, Giurgiu, Ialomița și Tulcea. S-a intervenit pentru deblocarea a 613 autovehicule derapate sau blocate pe calea de rulare cu 1.306 persoane, precum și pentru degajarea a 12 copaci care au avariat 11 autoturisme.

Cel mai afectat de manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase a fost județul Constanța, acolo unde pompierii au intervenit cu șenilate pentru extragerea din zonele înzăpezite a 6 pacienți (2 gravide din localitățile Viile și Cobadin, 1 minor în vârstă de 5 ani din localitatea Casicea cu fractură de membru inferior și 3 pacienți din localitățile Viișoara, Ion Corvin și Văleni cu diferite probleme de sănătate).

„Autoritățile intervin cu utilaje de deszăpezire, la nivelul județului Tulcea, pentru deblocarea a 7 autovehicule cu 15 persoane. Totodată, 2 șenilate ISU se deplasează în localitățile Ciocârlia, Dobromir și Viișoara din județul Constanța, pentru transportul unei gravide și a altor două persoane cu probleme respiratorii, în sprijinul serviciului județean de ambulanță.IGSU recomandă cetățenilor aflați în zonele vizate de fenomene meteo periculoase să se informeze permanent”, a transmis IGSU.

Infotrafic: Circulație blocată, joi dimineață, pe 9 drumuri naționale și 35 județene

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.