Percheziţii în Vâlcea. Vizate, instituții publice și persoane care au fraudat bugetul statului cu ajutorul certificatelor de handicap

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectueaza14 percheziţii la instituţii publice, sediul unui ONG şi locuinţele unor persoane.

Este vorba despre un dosar de corupţie legat de obţinerea de certificate de încadrare în grad de handicap, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea fiind aduse mai multe persoane pentru audieri, potrivit g4media.ro.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, referitoare la obţinerea certificatelor de încadrare în grad de handicap. În cursul zilei de astăzi, 30 august 2022, că urmare a obţinerii autorizării legale de la instanţa competentă, se efectuează 14 percheziţii pe rază judeţului Vâlcea, din care două sunt la sediul unor instituţii publice, una la sediul unui ONG, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, anunţă Parchetul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.