duminică, iunie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPercheziții în patru județe la persoane bănuite de comercializare ilegală de produse...

Percheziții în patru județe la persoane bănuite de comercializare ilegală de produse foarte toxice, periculoase pentru sănătatea umană

-

Polițiștii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează, vineri, 18 percheziții, în patru județe, la persoane bănuite că ar fi comercializat ilegal produse foarte toxice, periculoase pentru sănătatea umană și siguranța plantelor.

Potrivit Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), acțiunea are loc sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Se efectuează 18 percheziţii domiciliare, în judeţele Buzău, Gorj, Sibiu şi Vâlcea.

„Activitățile se desfășoară cu sprijinul poliţiştilor structurilor teritoriale de arme, explozivi și substanțe periculoase, al echipelor serviciilor pentru acțiuni speciale şi al specialiştilor criminalişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău, Gorj, Sibiu şi Vâlcea.

Acțiunea vizează domiciliile unor persoane şi sediile sociale ale unor societăţi comerciale, bănuite de producerea, deținerea, precum și orice operațiune privind circulația produselor ori substanțelor toxice, cultivarea în scop de prelucrare a plantelor care conțin astfel de substanțe ori experimentareaproduselor sau substanțelor toxice, fără drept.

Acestea ar fi comercializat ilegal, către publicul larg, produse pentru combaterea dăunătorilor care, în realitate, sunt produse biocide, utilizate pentru eliminarea rozătoarelor, fiind foarte toxice și periculoase pentru sănătatea umană și siguranța plantelor”, a anunțat IGPR, printr-un comunicat de presă.

Potrivit Poliției, produsele nu pot fi comercializate către publicul larg, deorece conțin un anticoagulant, „difenacu”, a cărui aplicare este interzisă în grădină sau pe sol.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firea anunţă că pleacă la Parlamentul European după ce a pierdut alegerile la Primăria Capitalei

0
Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că va merge ca europarlamentar, la Bruxelles, după rezultatul alegerilor din 9 iunie. CITEŞTE ŞI: Cererea de judecare a lui Vlad Pascu pentru omor calificat, respinsă Gabriela Firea a fost întrebată la Braşov dacă...