Patru tineri au fost prinși la furat în curtea unei case din București. Poliția a tras focuri de armă

sursa: Facebook/Europol

Patru tineri au fost prinși de poliție, care i-a somat cu focuri de armă, după ce aceștia au pătruns în curtea unei case din București. Unul dintre ei a fost găsit ascuns în cușca unui câine, un altul s-a refugiat pe un acoperiș, altul a fost depistat în curtea unei vulcanizări.

Cazul a fost făcut public de Sindicatul Europol.

„În jurul orei 01.30, un apel disperat la 112 al unui bărbat, reclama faptul că mai mulți indivizi sunt în curtea locuinței sale și încearcă să-i spargă ușa casei.

Colegii noștri din cadrul Secției 7 Poliție s-au deplasat numaidecât la fața locului, acolo unde spărgătorii de case ”munceau” cu multă sârguință. Hoții au fugit, dându-și seama că ar putea fi prinși, însă polițiștii au folosit armamentul din dotare, trăgând două focuri de avertisment în plan vertical.

Rând pe rând, cei 4 indivizi care aveau pofte nocturne de însușire a bunurilor din casele locuitorilor Sectorului 2, au fost prinși de colegii noștri: unul dintre ei a fost găsit pe acoperișul unei case, altul în curtea unui imobil din apropiere, al treilea în cușca unui câine iar ultimul în curtea unui atelier auto.

Cei patru ”mușchetari” dornici de adrenalină au fost conduși la sediul Secției 7 pentru întocmirea actelor premergătoare și continuarea cercetărilor, aceștia fiind ulterior puși sub control judiciar. Nu putem decât să-i felicităm pe colegii noștri pentru modul exemplar în care au acționat, iar conducerii MAI îi transmitem că în timp ce ei fac ”nani, nani”, polițiștii din stradă prind hoț”, au scris reprezentanții Sindicatului Europol, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here