Nereguli la o firmă care produce cornurile destinate elevilor din Mureș. Comisarii ANPC au găsit igrasie, mizerie şi cioburi

Nereguli la o firmă care produce cornurile destinate elevilor din Mureș

Probleme grave la o firmă care produce cornurile destinate elevilor din Mureş. În urma unei sesizări, inspectorii ANPC au găsit igrasie, mizerie şi cioburi la o firmă din Cluj care produce, ambalează şi distribuie cornurile destinate elevilor din Mureş. Depozitul respectiv a fost închis de comisarii Protecției Consumatorului.

Inspectorii s-au sesizat după ce, zilele trecute, un părinte din comuna mureşeană Band a anunţat conducerea şcolii că fiica sa a a adus acasă corn cu mucegai, de la şcoală. Ajunși la fața locului, comisarii au constatat că depozitarea produselor alimentare era una total improprie. În plus, au găsit igrasie, tencuială deteriorată, mizerie și cioburi.

„Ca urmare a problemelor apărute într-o scoala din Targu Mureș, comisarii ANPC s-au autosesizat imediat si in aproximativ 48 de ore au fost verificate atât unitățile de învățământ implicate cat si agentul economic (județul Cluj) care produce/ambaleaza/distribuie cornurile si merele destinate elevilor din Mureș. După cum se poate vedea in imagini, depozitarea produselor alimentare era una total improprie, conditii igienico-sanitare anormale (igrasie, tencuiala deteriorată, mizerie, cioburi, etc), evidente modificări organoleptice, etc. Din momentul controlului, depozitul nu mai funcționează și vom extinde cercetările.”, precizează inspectorii ANPC.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.