Mureş: O pacientă de la Spitalul din Târnăveni s-a aruncat de la etaj şi a murit. Cum s-a petrecut tragedia

Pacienta transfuzata pentru a putea trai. Sursa foto:pexels-photo-7581073
Pacienta transfuzata pentru a putea trai. Sursa foto: pexels-photo

O pacientă, de 25 de ani, internată la Spitalul din Târnăveni, s-a aruncat de la etajul clădirii. În urma leziunilor suferite ea şi-a pierdut viaţa.

 Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a anunţat, luni, că o pacientă, în vârstă de 25 de ani, internată la Spitalul din Târnăveni, s-a aruncat de la etajul clădirii. Iar în urma leziunilor suferite a murit, potrivit stiripesurse.ro.

Moarte tragică

„La data de 07 mai, în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi prin Apel 112, de către personalul medical din cadrul unei unităţi medicale din localitate, despre faptul că o pacientă, s-ar fi aruncat de la etajul clădirii unde era internată.

Cum a survenit decesul

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni. Aceasta a constatat că cele sesizate se confirmă. Persoana identificată ca fiind o femeie, de 25 de ani, din Târgu Mureş. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat”, a comunicat IPJ Mureş.

Cadavrul femeii a fost transportat la Prosectura Spitalului Municipal Târnăveni, pentru realizarea necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Oamenii legii fac cercetări

„În cauză, poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Procedura este sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul”, a precizat IPJ Mureş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.