VIDEO Președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa a fost huiduit la discursul pentru Mica Unire

Președintele Consiliului Județean Iaşi, Maricel Popa a fost huiduit joi, în timpul discursului susţinut de Ziua Principatelor Unite (Mica Unire), în Piaţa Unirii din oraş.

Câteva mii de oameni participă la manifestările care marchează 160 de ani de la Mica Unire.

În timpul discursului liderului PSD Iaşi, Maricel Popa, susţinut în Piaţa Unirii din oraş, mai mulţi oameni au huiduit, nemulţumiţi de acţiunile guvernanţilor. Oamenii au strigat „Hoţii, hoţii”.

Unul dintre protestatari a spus că ar fi vrut să vină la Iaşi liderii PSD şi ALDE, respectiv Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu. ”Am spus guvern de hoţi şi de mafioţi. Ce caută în Iaşi, oraş capitală istorică. De ce vin ăştia aici? De ce nu au venit Tăriceanu şi cu Dragnea? Să nu îi huiduim? Ne-am săturat. Am trăit pe vremea comuniştilor, nu vreau să trăiască şi copiii noştri”, a spus o femeie din mulţime, citată de Mediafax.

Maricel Popa a fost huiduit, dar nu și-a întrerupt discursul

Maricel Popa şi-a susţinut mai departe discursul, fără să se întrerupă. Câteva mii de persoane participă la manifestările din centrul Iaşului, care marchează 160 de ani de la Unirea Principatelor, deşi afară ninge şi este foarte frig.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.