Maramureș: Un bărbat beat a fost salvat de salvamontiști, după ce a adormit pe marginea unei prăpăstii

Foto, sursa: Salavamont
Foto, sursa: Salavamont

Un bărbat care a consumat prea mult alcool și adormise lângă o prăpastie a fost descoperit de salvamontiștii din Maramureș. El a fost predat polițiștilor din Baia Sprie pentru cercetări.

„Acțiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureș în zona Lacul Albastru, Baia Sprie. O persoană care practică alergare montană în zona respectivă a sunat la 112. Ea a anunțat că aproape de Fisura Zorilor (zonă deosebit de periculoasă cu o prăpastie de peste 40 metri) este un bărbat căzut. Care însă a reacționat în momentul în care a fost mișcat de către persoană care alerga. Echipa de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș s-a deplasat de urgență în zona mentionată. Bărbatul căzut a fost găsit într-un timp extrem de scurt. Este conștient, nu are afecțiuni medicale. Singura problema este cantitatea de alcool consumată”, anunță Salvamont Maramureș.

„Alarmă încheiată”

Salvatorii montani au coborât bărbatul până în localitate. De aici acesta a fost preluat de Poliția Baia Sprie pentru investigații, care au anunțat și aparțînătorii.

„Alarmă încheiată”, încheie relatarea salvamontiștii din Maramureș, potrivit stiripesurse.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.