Mai multe străzi din Sectorul 5 sunt reparate

FOTO: Infrastructură 5/Facebook
FOTO: Infrastructură 5/Facebook

În această perioadă, mai multe străzi sunt reparate în Sectorul 5. „Repararea drumurilor din Sectorul nostru reprezintă o prioritate. Fiecare contribuție, mică sau mare, este importantă pentru a crea un sector mai sigur și mai confortabil pentru locuitori”, transmite Compania de Infrastructură Sector 5.

În urmă cu câteva zile a început și asfaltarea zonei străzilor Podul Giurgiului și Vigonei din Sectorul 5. „Această zonă a fost uitată de ani de zile. Promitem să livrăm o lucrare impecabilă. Știm că cetățenii Sectorului 5 au mare nevoie de drumuri bune”, mai transmit reprezentanții Companiei de Infrastructură din Sectorul 5.

De asemnea, pentru ca pietonii să fie în siguranță, mai ales în contextul începerii noului an școlar, în Sectorul 5 au fost retrasate o parte din trecerile de pietoni și s-au montat limitatoare de viteză.

Săptămâna trecută, Primăria Sectorului 5 a anunțat că este o nouă zonă de promenadă. Mai exact, s-au finalizat lucrările pe Calea Rahovei nr. 295 într-un timp record.

„S-au refăcut trotuarele și parcările din zonă, spațiul verde a fost reamenajat, au fost plantați arbori și arbuști pereni, au fost montate bănci, fântâni și instalații de aspersie, pentru ca cetățenii Sectorului 5 să poată beneficia de un spațiu curat și modern.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dat asigurări că, alături de echipa sa, va continua într-un ritm aalert toate lucrările pe raza sectorului”, transmite compania de Infrastructură a Sectorului 5.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.