Locurile de parcare rămân scumpe în Mamaia. Consilierii locali nu s-au înțeles

FOTO: OyeHaHa/Pixabay.com
FOTO: OyeHaHa/Pixabay.com

Plata parcării în timpul nopţii în staţiunea Mamaia nu va fi anulată, așa cum a propus primarul Constanţei, Vergil Chiţac , Consiliul Local neaproband proiectul de hotărâre.

Primarul Constanţei, Vergil Chiţac a anunțat că va repune pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Municipal proiectul cu privire la eliminarea plăţii parcării în Mamaia pe timp de noapte, după ce consilierii au respins propunerea în cadrul şedinţei de joi, potrivit adevarul.ro

.„Ce vă voi descrie mai jos nu sunt desene animate, deşi mi-aş fi dorit. Astăzi, consilierii locali PSD au respins propunerea de eliminare a plăţii parcării pe timp de noapte în Constanţa şi Mamaia”, a declarat Virgil Chiţac. Consiliul Local Municipal a fost convocat, joi, online, într-o şedinţă extraordinară, pe ordinea de zi fiind doar proiectul de hotărâre privind suspendarea unor prevederi din cuprinsul Regulamentului de organizare şi funcţionare a parcărilor publice din municipiul Constanţa. Iniţiatorul proiectului a fost primarul Vergil Chiţac.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.