miercuri, iunie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăInvestiție în sănătate: Mai multe secții ale Spitalului Județean Galați, dotate cu...

Investiție în sănătate: Mai multe secții ale Spitalului Județean Galați, dotate cu electrocardiografe complet echipate

-

Echipamente medicale noi la pentru Spitalul Judeţean Galați. Şase secţii ale spitalului au fost dotate cu electrocardiografe complet echipate. Este vorba de secțiile oncologie, diabet, chirurgie vasculară, neurochirurgie, endocrinologie şi medicală I.  Aparatele medicale sunt complet echipate şi au costat 247.044 de lei (TVA inclus), investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.  

Dispozitivele sunt dotate cu softuri care analizează datele obţinute şi ajută medicul în stabilirea diagnosticului. Mai mult, investigaţiile medicale se pot realiza şi la patul pacientului, iar datele obţinute pot fi stocate electronic.


„Anul acesta au fost realizate cele mai mari investiţii în aparatură medicală. Bugetul alocat de către Consiliul Județean doar pentru echipamente medicale este de aproximativ 10 milioane de euro, la care se adaugă şi fondurile europene pe care le-am obţinut pentru dotarea acestui spital. S-au achiziţionat echipamente medicale pentru toate secţiile spitalului. O parte din echipamente au ajuns, altele urmează să fie aduse de către furnizori sau sunt în diverse etape de achiziţie publică”, a anunțat Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR vrea să rupă alianţa cu PMP şi Forţa Dreptei

0
Alianța Dreapta Unită (ADU) pare să fie de domeniul trecutului, un trecut dezastruos dacă ne uităm la rezultatul alegerilor din 9 iunie - atât cele locale, cât și cele europarlamentare. CITEŞTE ŞI: Iohannis a rămas şi fără ultimul susţinător pentru...