vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIncredibil: Un întreg pod de beton din Suceava a fost furat într-o...

Incredibil: Un întreg pod de beton din Suceava a fost furat într-o singură noapte

-

Un pod din tuburi mari din beton destinat traficului a fost furat cu totul într-o singură noapte. Reprezentanții firmei care au efectuat lucrările au fost uluiți să vadă că piesele de câteva tone au dispărut,  podul fiind desființat.

Săpăturile au afectat un al doilea pod care este construit din fonduri europene. Podul este în județul Suceava, pe DJ 208 A, în localitatea Luncușoara. Localnicii au sunat la 112 și au transmis că podul a fost desființat ziua,  în cursul nopții tuburile disparand.

”Cum le-a luat? Le-a luat cu un excavator pe care a pus o reclamă Autotehnorom ca să nu atragă atenția. Ziua mare lucra, a îndepărtat pământul, noaptea a venit și a luat tuburile. Avem și filmări. Vecinii au fost foarte drăguți cu noi. Au văzut operațiunea, au filmat. Dacă se fură o oaie era o problemă, dacă s-a furat un pod…nu e nicio problemă”, a spus reprezentantul firmei de construcții.

”Era un pod din două rânduri de tuburi, dintre care unul a rămas. A fost un pod, o variantă de lucru pe care s-a circulat în timp ce s-a construit celălalt pod. Podul era compus din 6 tuburi de câte 2,5 metri și două rânduri de tuburi. Peste tuburi era pământ, era piatră, se circula cu mașina. (…) Da, s-a furat un pod”, a explicat Dumitru Dascălu, reprezentatul firmei care a lucrat podul, pentru News Bucovina. potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...