Hotelierii stațiunii Peștera-Padina din Bucegi avertizează: Sunt sute de turiști în munte lipsiți de comunicații

platoubucegi Sursa foto Salvamont Prahova

Hotelierii din Bucegi se plâng de semnalul slab de telefonie care în multe cazuri lipsește total. Asociația Turistică Peștera-Padina face un anunț extrem de îngrijorător pentru siguranța turiștilor care vizitează zona.

 De lipsa semnalului telefonic din stațiunea turistică Peștera-Padina se plâng hotelierii dar și cabanierii precum și echipele de salvare din zonă – salvamontiști și jandarmi montani. Reprezentanții asociației cer turiștilor să fie precauți deoarece în multe cazuri nu se poate apela nici măcar numărul de urgență 112, potrivit ziare.com.

„De multe ori, nu avem semnal mobil și date. În acest moment, există un semnal intermitent numai voce. Nu se poate contacta Salvamont deoarece au parteneriat exclusiv cu Vodafone. Sunt sute de turiști în munte lipsiți de comunicații. Sesizăm de ani de zile această vulnerabilitate, însă ANCOM pare în continuare complet dezinteresat. Așteptăm să apară o nenorocire? Aude cineva? Dacă cunoașteți pe cineva din conducerea ANCOM, vă rog să le transmiteți urările noastre de bine! Le semnalăm de ani de zile pericolul cauzat de unicul amplasament pe Cabana Babele a operatorilor de comunicații pentru Stațiunea Peștera-Padina dar nu-i interesează”, este semnalul de alarmă tras de hotelieri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.