Gorj. Două asistente medicale se distrează pe ritmuri de manele în timpul serviciului

Asistente medicale
Asistente medicale Romania TV

Două asistente medicale de la Spitalul Orășenesc „Sfântul Ștefan“ din Rovinari, județul Gorj, s-au filmat in timp ce ascultau manele în timpul programului de lucru.

În clipul postat pe reţelele sociale, se vede ca una dintre asistente vorbește la telefonul fix, iar cealaltă îi dă peste mână, atenţionând-o să danseze alături de ea. Conducerea spitalului din Rovinari a anunțat că filmarea a fost facuta la începutul anului, cele două angajate fiind sancționate deoarece conducerea a considerat că gestul lor aduce prejudicii spitalului, potrivit romaniatv.net.

La începutul acestui an, mai exact în luna ianuarie, medicul șef de la Secția Medicină Internă a sesizat conducerea unității medicale referitor la comportamentul nepotrivit al celor două asistente medicale, comportament care aducea prejudicii de imagine spitalului. Cele două asistente se aflau în sala de tratament a secției. Așadar, la începutul anului, după ce i-a fost adusă la cunoștință situația, managerul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar în baza concluziilor raportului întocmit de membrii comisiei, managerul a decis sancționarea celor două angajate. De asemenea, cele două asistente medicale au fost înștiințate că, în cazul unei alte abateri disciplinare, le va fi desfăcut contractul individual de muncă. Asemenea atitudine nu este acceptată de conducerea unității medicale, care va sancționa orice abatere de la regulamentul intern al unității. Managerul Spitalului transmite că indiferent de funcția sau de postul pe care îl ocupă persoana care comite abaterile, vor fi luate măsuri“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan“ din Rovinari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here