Giurgiu. Tânăr arestat preventiv după ce a agresat fizic și a luat cu forța fosta iubită de 16 ani

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv, după ce ar fi luat-o cu forţa în autoturism pe fosta iubită, o minoră în vârstă de 16 ani. Fata a fost agresată fizic de tânărul care este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovirea sau alte violenţe.

‘Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Roată de Jos au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că fata ei, de 16 ani, a fost urcată cu forţa în autoturismul fostului concubin. Potrivit femeii, minora ar fi fost dusă într-un loc necunoscut, unde a fost agresată fizic de către acesta, potrivit g4media.ro.

Poliţiştii au găsit-o pe minora de 16 ani, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, la data de 6 iulie, ora 00:40, ea se plimba cu un autoturism în localitatea Poiana lui Stângă, împreună cu trei prieteni. La un moment dat, în faţa lor ar fi oprit un alt autoturism, din care a coborât fostul prieten, un tânăr, de 24 de ani, din aceeaşi localitate. Acesta ar fi deschis portiera maşinii în care era minora, ar fi tras-o de păr şi de mână şi ar fi urcat-o în autoturismul său. „La marginea localităţii Poiana lui Stângă, ar fi lovit-o cu pumnii şi palmele la nivelul feţei şi corpului. După aproximativ trei ore, tânărul a condus minora la domiciliu, această fiind preluată de către un echipaj medical şi transportată la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale’, a comunicat IPJ Giurgiu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.