Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu

Gheorghe Dincă, criminal în serie

Gheorghe Dincă, cunoscut drept„Monstrul din Caracal”, a fost condamnat, vineri, în primă instanță, de Tribunalul Olt, la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare cu executare.

El a primit pedeapsa maximă, fiind găsit vinovat pentru omor, trafic de persoane și profanare de cadavre, potrivit stiripesurse.ro.

Dacă la data pronunţării hotărârii de condamnare inculpatul a împlinit vârsta de 65 de ani, în locul detenţiunii pe viaţă i se aplică pedeapsa închisorii pe timp de 30 de ani şi pedeapsa interzicerii exercitării unor drepturi pe durata ei maximă.

Dincă este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal. Dincă se află în Penitenciarul Craiova.

Crimele de la Caracal ar fi fost comise, spun procurorii DIICOT, în vara anului 2019. În 14 aprilie 2019, Luiza Melencu, o tânără de 18 ani, a dispărut de pe o stradă din municipiul Caracal, județul Olt.  Gheorghe Dincă a recunoscut în cursul cercetării penale că le-ar fi omorât pe cele două fete, dar cu puțin timp înainte ca dosarul să fie trimis în judecată, în ianuarie 2020, acesta și-a schimbat declarația. El a recunoscut doar acuzațiile de viol și trafic de persoane, spunând că pe fete le-ar fi răpit din casa lui membrii unei rețele de trafic de persoane.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here