miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Alexandrei...

Gheorghe Dincă, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu

-

Gheorghe Dincă, cunoscut drept„Monstrul din Caracal”, a fost condamnat, vineri, în primă instanță, de Tribunalul Olt, la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare cu executare.

El a primit pedeapsa maximă, fiind găsit vinovat pentru omor, trafic de persoane și profanare de cadavre, potrivit stiripesurse.ro.

Dacă la data pronunţării hotărârii de condamnare inculpatul a împlinit vârsta de 65 de ani, în locul detenţiunii pe viaţă i se aplică pedeapsa închisorii pe timp de 30 de ani şi pedeapsa interzicerii exercitării unor drepturi pe durata ei maximă.

Dincă este acuzat că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu în locuinţa sa din Caracal. Dincă se află în Penitenciarul Craiova.

Crimele de la Caracal ar fi fost comise, spun procurorii DIICOT, în vara anului 2019. În 14 aprilie 2019, Luiza Melencu, o tânără de 18 ani, a dispărut de pe o stradă din municipiul Caracal, județul Olt.  Gheorghe Dincă a recunoscut în cursul cercetării penale că le-ar fi omorât pe cele două fete, dar cu puțin timp înainte ca dosarul să fie trimis în judecată, în ianuarie 2020, acesta și-a schimbat declarația. El a recunoscut doar acuzațiile de viol și trafic de persoane, spunând că pe fete le-ar fi răpit din casa lui membrii unei rețele de trafic de persoane.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...