vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri localeGalați: Proprietarii de apartamente vor putea încheia contracte individuale pentru apă şi...

Galați: Proprietarii de apartamente vor putea încheia contracte individuale pentru apă şi căldură

-

Primarul Galaţiului, Marius Stan, a admis pentru prima oară că proprietarii de apartamente vor putea încheia contracte individuale pentru furnizarea de apă şi de căldură. Contracte individuale vor fi şi pentru apa rece, scrie adevarul.ro.

Marius Stan
Marius Stan, primarul Galațiului

„Vreau să le transmit gălăţenilor că la iarnă oraşul va avea şi căldură şi apă caldă. Spun cu certitudine acest lucru”, a declarat primarul.

Marius Stan a precizat că negocierile dintre Primărie, Electrocentrale şi Ministerul Energiei au intrat în linie dreaptă şi că protocolul ce urmează a fi semnat transformă Primăria în partener egal cu CET.

„Vom avea un cuvânt foarte important de spus în ceea ce priveşte căldura oraşului. Nu vom mai fi doar sponsorul, cel care vine cu banii ca să salveze situaţia. Noul cazan de abur va fi funcţional din 31 august, ceea ce înseamnă că va fi căldură în oraş. Desigur, acest lucru nu scoate din ecuaţie problema plăţii facturilor. Cine nu plăteşte va sta în continuare şi fără apă şi fără căldură, nu se poate altfel”, a afirmat Marius Stan.

„Lucrurile se vor schimba radical, o să vedeţi! Vor fi contracte şi contoare individuale, va fi un alt sistem, pentru ca rău-platnici să nu mai stea la umbra bun-platnicilor, iar bun-platnicii să nu mai sufere din cauza rău-platnicilor. Vom încerca să facem ceea ce nu au reuşit alţii să facă în 25 de ani”, a mai precizat edilul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...