sâmbătă, iunie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGalaţi: Concurs naţional de pescuit pentru nevăzători

Galaţi: Concurs naţional de pescuit pentru nevăzători

-

Baza de agrement de la Zătun, administrată de Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi, va găzdui pe 1 august un concurs de pescuit  dedicat nevăzătorilor din ţară .

Joi, 1 august, va avea loc la Galaţi a doua ediţie a concursului naţional de pescuit pentru nevăzători , evenimentul urmând să fie organizat la baza de agrement de la Zătun. Consilierii judeţeni au aprobat un parteneriat între instituţie şi Asociaţia Naţională a Nevăzătorilor, care organizează această competiţie. Consiliul Judeţean Galaţi va asigura cazarea concurenţilor şi a însoţitorilor acestora,  masa şi transportul.
Lacul Zătun este aflat în incinta îndiguită Bădălan, din dreptul Milei fluviale 76 (zona Cotul Pisicii de pe Dunăre) şi face parte din Parcul Natural Lunca Joasă a Prutului Inferior. Baza de agrement a fost dotată cu 17 căsuţe a câte 2 locuri, 36 de şezlonguri cu umbreluţe şi mese, zonă cu 10 grătare, duşuri şi toalete.

Programul competiţiei: – 07:30 – 08:00 Transfer cu microbuzul de la hotel la Baza de agrement Zătun; – 09:30 Deschiderea  Concursului Naţional de Pescuit pentru Nevăzători, ediţia   a II-a; – 10:00 – 14:00 Derularea Concursului Naţional de Pescuit pentru Nevăzători, ediţia  a II-a; – 14:00 – 16:00 Prânz cu specific pescăresc; – 17:00 – 17 :30 Festivitatea de premiere; – 17:30 – 18:00 Transfer cu microbuzul de la Baza de agrement Zătun la hotel; – 20:00 Cină festivă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...