Galaţi: Concurs naţional de pescuit pentru nevăzători

Baza de agrement de la Zătun, administrată de Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi, va găzdui pe 1 august un concurs de pescuit  dedicat nevăzătorilor din ţară .

Joi, 1 august, va avea loc la Galaţi a doua ediţie a concursului naţional de pescuit pentru nevăzători , evenimentul urmând să fie organizat la baza de agrement de la Zătun. Consilierii judeţeni au aprobat un parteneriat între instituţie şi Asociaţia Naţională a Nevăzătorilor, care organizează această competiţie. Consiliul Judeţean Galaţi va asigura cazarea concurenţilor şi a însoţitorilor acestora,  masa şi transportul.
Lacul Zătun este aflat în incinta îndiguită Bădălan, din dreptul Milei fluviale 76 (zona Cotul Pisicii de pe Dunăre) şi face parte din Parcul Natural Lunca Joasă a Prutului Inferior. Baza de agrement a fost dotată cu 17 căsuţe a câte 2 locuri, 36 de şezlonguri cu umbreluţe şi mese, zonă cu 10 grătare, duşuri şi toalete.

Programul competiţiei: – 07:30 – 08:00 Transfer cu microbuzul de la hotel la Baza de agrement Zătun; – 09:30 Deschiderea  Concursului Naţional de Pescuit pentru Nevăzători, ediţia   a II-a; – 10:00 – 14:00 Derularea Concursului Naţional de Pescuit pentru Nevăzători, ediţia  a II-a; – 14:00 – 16:00 Prânz cu specific pescăresc; – 17:00 – 17 :30 Festivitatea de premiere; – 17:30 – 18:00 Transfer cu microbuzul de la Baza de agrement Zătun la hotel; – 20:00 Cină festivă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here