Funcționar la primărie, reţinut pentru luare de mită

Barbat Incatusat. Sursa foto: Tulcea News
Barbat Incatusat. Sursa foto: Tulcea News

Un angajat al Primăriei Municipiului Reghin a fost prins in flagrant in timp ce primea cu titlu de mită de la un martor denunţător suma de 400 de lei şi 200 de euro.

 Faţă de inculpat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. El va fi prezentat judecătorului pentru drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă, potrivit digi24.ro.
„La data de 11.11.2022, lucrători de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au prins în flagrant un angajat al Primăriei Municipiului Reghin, care a primit cu titlu de mită de la martorul denunţător suma de 400 de lei şi 200 de euro. Suma de bani a fost solicitată în schimbul întocmirii documentelor care atestau în mod fals faptul că acesta din urmă ar fi prestat muncă neremunerată în folosul comunităţii, în perioada octombrie – noiembrie 2022, la care era obligat de instanţă, ca urmare a condamnării definitive într-un dosar penal”, a arătat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, într-un comunicat de presă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here