Explozie la un spital din Ploiești: o pacientă de 80 de ani a suferit arsuri

Foto: SMURD
Foto: SMURD

O explozie a avut loc la spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești – Spitalul Movila. Explozia nu a fost urmată de un incendiu, însă o femeie de 80 de ani a suferit arsuri. fost provocată de o scânteie de la un muncitor care folosea flexul în salon.

Polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în incinta unei unități medicale din municipiul Ploiești a izbucnit un incendiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că aspectele sesizate se confirmă, din primele verificări, reieșind faptul că incendiul a izbucnit într-un salon în care se afla internată o singură pacientă, de 83 de ani.
„Pompierii sosiți la fața locului au lichidat incendiul, în urma acestuia rezultând vătămarea corporală a pacientei, care ar fi suferit mai multe arsuri la nivelul corpului, aceasta fiind transportată la o alta unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.