Dosarul președintelui Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, va fi preluat de DNA

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, va fi anchetat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru fraudă la alegerile locale, după ce dosarul a fost declinat la DNA.

Polițiștii ilfoveni au început cercetări în acest caz, existând suspiciuni de corupere a alegătorilor, iar dosarul a fost declinat de la Parchetul Judecătoriei Buftea către DNA.

Pe 11 iunie, Marian Petrache, președintele PNL Ilfov, declara într-o conferință de presă că este normal ca Parchetul să cerceteze dacă există o plângere împotriva sa privind alegerile locale, adăugând că, dacă procurorii descoperă că a făcut ceva, să suporte consecințele. „Parchetul mi se pare firesc să ia act de toată chestia asta și să cerceteze, nu e niciun fel de problemă și nu-mi convine deloc să rămân cu blamul că nu știu ce am făcut. Dacă descoperă pe undeva Parchetul că eu am făcut ceva, suport consecințele. Nu o să găsească”, spunea el.

Marian Petrache a făcut această precizare fiind întrebat de jurnaliști cum comentează înregistrările difuzate de mass-media în care el discuta despre aducerea unor alegători cu mașinile la secțiile de vot cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.