Cursele de pasageri şi de mărfuri către Delta Dunării,  suspendate începând de duminică

Târgul de Turism 2019 turismul cu undiță în delta dunării (2)
Târgul de Turism 2019 turismul cu undiță în delta dunării (2)

Cursele de pasageri şi de mărfuri dinspre Tulcea către Delta Dunării au fost oprite începând de duminică, după ce Navrom Tulcea a suspendat cursele de pasageri şi de mărfuri către Delta Dunării.

Cauza o reprezintă  lipsa resurselor financiare, compania susţinând că are de primit de la Ministerul Transporturilor 4,3 milioane de lei. Suma reprezinta subvenţia pentru transporturile pe apă, potrivit g4media.ro.

Prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu, a afirmat că mai sunt şi alţi operatori de transport astfel încât locuitorii din Delta Dunării nu vor fi în imposibilitatea de a se deplasa. La începutul săptămânii viitoare va există o întâlnire la Ministerul Transporturilor pentru a se încerca deblocarea acestei situaţii.

“Începând cu data de 26 iunie, Navrom Delta Tulcea se va afla în imposibilitatea operări navelor de transport pasageri şi mărfuri de strictă necesitate, între municipiul Tulcea şi localităţile situate în Delta Dunării, din cauza lipsei resurselor financiare. Situaţia a fost generată independent de voinţa noastră, până la momentul actual Navrom Delta  Tulcea îndeplinindu-şi în totalitate obligaţiile din contractul ce prevede asigurarea mobilităţii persoanelor izolate din Delta Dunării. În speranţa unei rezolvări rapide a situaţiei, ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată într-un comunicat transmis de Navrom Tulcea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here