vineri, iunie 21, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCOVID 19 la BEM Brăila. Preşedintele şi locţiitorul, înlocuiți după ce au...

COVID 19 la BEM Brăila. Preşedintele şi locţiitorul, înlocuiți după ce au fost confirmați pozitiv

-

Preşedintele şi locţiitorul Biroului Electoral Municipal Brăila, judecătorii Alexandru Marius Badea şi Iulia Alina Toader, au fost înlocuiți după ce au fost confirmaţi cu COVID-19. Autoritățile au transmis și partidelor să își înlocuiască reprezentații din BEM.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Instituția Prefectului Județului Brăila și de Biroul Electoral Județean (BEJ), s-a hotărât înlocuirea președintelui și locțiitorului BEM Brăila, iar partidele au primit recomandarea să își schimbe reprezentanții din Birou. În funcţia de preşedinte al BEM au fost desemnați judecătorul Viorel Vasile, iar în cea de locţiitor, Daniela Vicol.

„(…)Având în vedere faptul că ancheta epidemiologică este în curs, pentru buna desfășurare a alegerilor locale și buna funcționare a Biroului Electoral de Circumscripție nr. 1 Municipiul Brăila, Președintele BEJ nr. 9 Brăila, dl. jud. Adrian Vank, a recomandat partidelor politice înlocuirea reprezentanților acestora în Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Municipiul Brăila. Măsurile igienico-sanitare, la această oră, se realizează conform prevederilor legale”, informează Prefectura Brăila.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tânăr reţinut după ce s-a dat drept femeie pe internet şi a păcălit mai mulţi bărbaţi

0
Un tânăr din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că şi-a creat pe reţelele sociale o identitate feminină falsă, reuşind să păcălească mai mulţi bărbaţi să-i remită diverse sume de bani, prejudiciul total fiind de 42.000 de...