Concertele dintr-un club clujean, mutate pe Cluj Arena pentru verificarea măsurilor de siguranță

Trei concerte programate să se desfășoare, luna aceasta, în Clubul Boiler din Cluj-Napoca au fost mutate în parcarea subterană de la Cluj Arena, întrucât patronii localului au decis să verifice printr-un audit suplimentar măsurile de siguranță, în special pe cele privind prevenirea incendiilor.

Boiler ClubPotrivit unui comunicat al Clubului Boiler din Cluj-Napoca transmis luni, spațiul este încadrat de autoritățile de profil la cel mai mic nivel de risc în privința incendiilor, fiind integral din beton, transmite Mediafax.

“Boiler Club anunță mutarea evenimentelor programate în perioada următoare pe Cluj Arena, timp în care în club va avea loc un audit suplimentar al măsurilor de siguranță existente, în special cele cu privire la prevenirea incendiilor. Spațiul este încadrat de autoritățile de profil la cel mai mic nivel de risc în privința incendiilor, nivelul 1, fiind integral din beton, inclusiv barurile, și toate materialele din interior sunt ignifuge”, se arată în documentul citat.

Reprezentanţii clubului au subliniat că Boiler are două căi de evacuare în caz de urgență, marcate cu luminoblocuri – semne de culoare verzi care indică ieșirile și rămân aprinse chiar în cazul întreruperii curentului eletric.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.