Codrin Ştefănescu: Mihai Chirica să-i ceară scuze lui Dragnea, că e prostovan. Reacția primarului Iașiului

se desființează Primăria Capitalei

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat luni că primarul Iaşiului, Mihai Chirica, ar trebui să-şi ceară scuze liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru criticile de ”prostovan”.  Chirica a replicat că Ştefănescu are o atitudine de ”nevertebrată”.

Codrin Ştefănescu a negat că ar fi cerut excluderea lui Mihai Chirica. ”Nu am zis să-l excludem, am zis opinia mea, că este intolerabil să spui ceva împotriva lui Dragnea, mai ales în momente de genul ăsta. Trebuie să fii cu mari probleme de comunicare, neinspirat sau neiniţiat”, a declarat Ştefănescu pentru Mediafax.

”Punctul lui de vedere nu corespunde cu a niciunui membru de partid şi, cu atât mai puţin, al celor din Iaşi. M-au sunat primari, viceprimari, parlamentari, punctul lor de vedere nu coincide cu al lui Chirica”, a adăugat Codrin Ştefănescu.

El l-a acuzat pe Chirica de faptul că ar fi apropiat de USR. ”Şi nu e prima oară când calcă pe bec. Adică trebuie să se decidă cu cine e, că aşa a primit votul de la oameni, pe PSD, nu pe Chirica, pe persoană fizică, că nu-l vota nici dracu pe Chirica. L-a votat pentru că e PSD. Sau se duce la USR la Nicuşor Dan. Atunci noi o să ne cerem scuze pentru gafele astea, că am putut să promovăm un astfel de personaj primar şi oamenii ne vor înţelege şi ne vor arăta că nu prea greşim noi, dar uite cu ăsta am greşit”, a adăugat Codrin Ştefănescu.

El a spus că aşteaptă de la Chirica să prezinte scuze pentru declaraţiile făcute. ”Aştept urgent să-şi ceară scuze public vizavi de Liviu Dragnea şi de conducerea partidului şi întregului partid, adică 800 de mii de membri, să-şi ceară scuze aşa către PSD, cu Liviu Dragnea în frunte şi să zică: <Îmi cer scuze că sunt prostovan şi declar nişte tâmpenii>”, a conchis Ştefănescu.

Replica primarului de la Iaşinu a pregetat să apară. ”Dl Ştefănescu încearcă să aducă de mai multă vreme o astfel de stare în partid. Prima lui teză era că eu l-am alungat pe Nichita din Primărie, eu i-am adus-o pe Adina şi probabil, eu aş fi dus şi bichonii la Poliţia Locală. A doua teză pe care insistă domnul Ștefănescu, care este oarecum ataşat de acea atitudine nevertebrată pe care a avut-o în preajma fostului preşedinte de la România Mare, Vadim Tudor, un purtător de geantă desigur, care încearcă să se poziţioneze favorabil în faţa preşedintelui partidului, în loc să dea un sfat bun, în loc să facă o agendă de presă corectă care să-l pună în situaţia de a lua cele mai bune decizii pentru partid şi ţară”, a spus Mihai Chirica.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.