Cluj: Coadă la taxe şi impozite: “Nu funcţionează sistemul”

Clujenii dornici să își achite taxele și impozitele în prima zi de luni din an, au constat cu stupoare, că statul nu se grăbește deloc să le ia banii, dar nici să repare eventualele erori de sistem care pot apărea în timpul colectării taxelor, scrie TransilvaniaReporter.

taxe si impoziteAstfel, pe lângă obișnuitele cozi de la început de an, clujenii conștincioși au avut de îndurat și neplăceri cauzate de blocarea sistemului.

„Ca un contribuabil modest și consticios astăzi, 5 ianuarie m-am deplasat la sediul primăriei din cartierul Gheorgheni, să-mi achit taxele și impozitele pe anul în curs, grăbit și de faptul că plec din localitate pe o periodă mai îndelungată. Stupoare, nu funcționează sistemul.

Domnule primar, cât să mai îndur bătaia de joc? Stau de la ora 8:00. În acest timp, sute de oameni, mulți bătrâni făceau cale întoarsă, înjurând și blestemând. Acuma este ora 10:15 și situația este neschimbată. Angajatele dvs. de la ghișee stăteau și ne îndrumau spre alte cartiere unde să ne plătim taxele. Situatia se repetă în fiecare an”, a scris un clujean nemulțumit pe site-ul domnuleprimar.ro, rugându-l pe edilul municipiului să îi ofere o explicație „doctă, nu una standard”.

Plângerea clujeanului a rămas, cel puțin deocamdată, fără răspuns din partea primarului.

Impozitele și taxele locale nu vor fi majorate în 2015, fiind păstrate la același nivel ca în 2014.  Primăria Cluj-Napoca va acorda și anul acesta bonificația de 10% clujenilor care își achită integral impozitele până pe 31 martie 2015, scrie TransilvaniaReporter.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.