Cetățeanul bulgar suspect de coronavirus a vrut să fugă a doua oară dintr-un spital din Galați. A sărit gardul

FOTO: geralt/Pixabay.com
FOTO: geralt/Pixabay.com

Cetățeanul bulgar, suspect de coronavirus, care a fugit dintr-un spital din Galați și a băgat șapte persoane într-un centru de carantină a încercat din nou să scape. El a fost fost prins când încerca să sară gardul spitalului, iar acum s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, la data de 18.03.2020, ora 14.51, organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi-Secţia 5 Poliţie au fost sesizate de către Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, cu privire la faptul că un cetăţean bulgar, internat în spital şi suspectat de infecţie cu COVID-19, a fugit din spital, după ce a tăiat plasa de protecţie a geamului de la salonul unde era izolat.

După aproximativ 15 minute, cetăţeanul bulgar a fost depistat de către lucrătorii de poliţie, la ieşirea din municipiul Galaţi, într-un microbuz ce se îndrepta spre Bucureşti, în care se mai aflau alte 7 persoane.
Cetățeanul bulgar a fost transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi, iar cele 7 persoane cu care acesta a intrat în contact au fost conduse în vederea internării într-un centru de carantină.

„În jurul orei 23.37, aceiaşi persoană a fost observată de echipajul de jandarmi ce asigura paza Spitalului de Boli Infecţioase Galaţi, în timp ce încerca să sară gardul instituţiei, fiind din nou condus în salonul unde era internat. Facem precizarea că cetăţeanul bulgar nu este confirmat ca fiind suspectat de contactarea acestui virus A fost întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 alin.(1) din Codul penal.”,  a transmis Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Un bărbat confirmat cu coronavirus a fost la plimbare, la piaţă şi la biserică

17 noi cazuri de coronavirus. O persoană este în stare gravă la Terapie Intensivă

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.