Buzău. Doi bărbaţi, arestaţi pentru sechestrarea a doi băieţi de 13 şi 16 ani

Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com
Politia. Sursa FOTO: /Pixabay.com

Doi bărbaţi de 28 şi 30 de ani din satul Căldărăşt, judeţul Buzău au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru lipsire de libertate în mod illegal a doi minori.

Ei sunt acuzați că  au supus la muncă forţată sau obligatorie. Poliţiştii au fost sesizaţi de o persoană care a reclamat că doi minori sunt ţinuţi captivi într-un imobil, fiind agresaţi de doi bărbaţi din localitate, potrivit g4media.ro.

După primirea sesizării, poliţiştii au intrat în imobil, unde au depistat în flagrant delict doi bărbaţi, în vârstă de 28, respectiv 30 de ani şi doi minori, de 13 şi 16 ani, toţi din Căldărăşti. Minorii aveau mai multe leziuni vizibile, fiind transportaţi imediat la spital pentru evaluare medicală şi acordarea îngrijirilor de specialitate. Minorii au rămas internaţi.

Cei doi bărbaţi ar fi pus minorii în imposibilitatea de a se apăra, folosind împotriva acestora violenţa, supunându-i la prestarea de munci agricole împotriva voinţei lor.

Cei doi agresori şi cei doi copii se cunoşteau prin prisma unei relaţii de concubinaj pe care unul dintre agresori ar fi avut-o în trecut cu sora unuia dintre cei doi minori. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pogoanele, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei doi bărbaţi, pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi supunerea la muncă forţată sau obligatorie. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbaţi pentru 30 de zile.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.