miercuri, mai 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă oră Brașov: Școală de obținere a permiselor auto în mod fraudulos. Șapte persoane,...

 Brașov: Școală de obținere a permiselor auto în mod fraudulos. Șapte persoane, reținute de către DGA

-

Şase persoane au fost reţinute pentru obţinerea permisului de conducere auto în mod fraudulos, în Braşov, ele luând examenul scris în perioada 2012-2020, cu ajutorul unui candidat fals. 

Acesta se înscria la examen şi le transmitea candidaţilor răspunsurile corecte la proba teoretică, fiind plătit pentru acest lucru. Cei interesaţi plăteau între 2.500 – 5.000 de euro pentru fiecare permis obţinut, potrivit observatornews.ro.

Autorităţile judiciare au făcut percheziţii în judeţele Braşov şi Galaţi, la persoane suspectate de obţinerea permisului de conducere auto în mod ilegal. Operaţiunea a început încă din 2013, în judeţul Braşov, cu ajutorul unor şcoli de şoferi.

”La data de 15.06.2022, ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciile Judeţene Anticorupţie Braşov şi Galaţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov şi cu sprijinul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi Braşov, Galaţi şi Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa, au pus în executare 6 mandate de percheziţie domiciliară, la imobilele unor persoane fizice şi societăţi, mai exact 5 mandate pe rază judeţului Braşov şi unul pe raza judeţului Galaţi, urmate de 14 mandate de aducere a suspecţilor, la sediul structurii de parchet menţionate”, a transmis, joi, DGA, într-un comunicat de presă.

”Mai exact, în ziua derulării probei teoretice la examenul propriu–zis, era prezent un candidat fals, înscris legal, iar care pe timpul examenului teoretic, le comunica candidaţilor răspunsurile corecte. Sumele de bani oferite de cei care doreau să obţină în mod fraudulos permisul de conducere erau cuprinse între 2.500 – 5.000 de euro pentru fiecare permis obţinut”, a mai transmis DGA.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ordin de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii: Camera Deputaţilor a VOTAT!

0
Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a anunţat că a fost adoptată modificarea Codului Penal privind instituirea ordinului de restricţie faţă de cei care îşi agresează fizic sau verbal vecinii, având în vedere scandalurile pe care mai multe...