Botoșani. Un localnic a furat apă din rețeaua publică pentru a umple un iaz

Apa Botosani
Apa Botosani. sursa foto; Monitorul de Botosani

Un localnic din comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, a fost prins furând apă din rețeaua publică pentru a alimenta un iaz,  pe numele lui fiind intocmit dosar penal.

Mai mulți locuitori au sesizat compania Nova Apaserv, care livrează apă, pentru a scăzut foarte mult presiunea, în ultimele zile, potrivit g4media.ro.

„La sesizarea unui cetățean din zonă care a adus la cunoștință ca debitul apei din zonă nu este în parametri normali, ne-am deplasat la fața locului și cele spuse au fost confirmate. În acest branșament ilegal din punctul nostru de vedere și această lucrare pe domeniul privat. S-a îngropat pe aproximativ 75 de metri o țeavă care duce direct într-un iaz. (…) Singura sursă de alimentare a fost această lucrare clandestină. Debitul care curge prin această țeavă este de aproximativ 80 de metri cubi pe oră”, a declarat Sorin Ioan Ciobanu, șeful serviciului antifraudă din cadrul Nova Apaserv.

Pe numele lui  s-a întocmit dosar penal.

„În primul rând oamenii ar trebui să aibă cei șapte ani de acasă, bun simț, pentru că fiecare ar trebui să acționeze pentru bunul mers al lucrurilor și să ne sprijinim în aceste momente pentru că seceta este un inamic pentru noi, pentru animale. Când constatăm astfel de lucruri, nu ne rămâne decât să credem că sunt și oameni care acționează împotriva oamenilor”, a precizat Șeful Serviciului Antifraudă din cadrul Nova Apaserv.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.