Asistentă, în stare gravă, după ce a fost scuipată de o pacientă infectată cu coronavirus

Medici . Sursa foto:Pixabay.com
Medici . Sursa foto:Pixabay.com

Situație revoltătoare la Spitalul Județean Deva. O asistentă medicală este în stare gravă după ce a fost scuipată de o pacientă cu Covid-19. Cazul a fost făcut public de un medic internist și vicepreședintele sindicatului medicilor la Spitalul Județean din Deva.

„De o săptămână avem echipamente suficiente, medicii ar fi fost și ei suficienți, dar acum o parte din ei s-au îmbolnăvit. Sunt vreo opt doctori, dintre care patru de pe Terapie Intensivă. Starea lor este, din fericire, bună. Avem în schimb o doamnă asistentă la Cardiologie, cu care chiar eu am fost de gardă, și o pacientă Covid pozitivă ne-a scuipat, a devenit violentă în noaptea respectivă și doamna asistentă nu este chiar așa într-o stare bună, de unde se vede că nu totdeauna lucrurile sunt neapărat fericite. Noi sperăm într-un final fericit și suntem convinși că așa o să fie. Dar cu un pic de mai multă străduință și cu un pic de mai multă suferință, din păcate”, a declarat medicul, la Digi24.

Focar de coronavirus, la Spitalul Deva

În Spitalul Deva sunt internate 103 de persoane cu coronavirus. De asemenea, șase medici au fost confirmați pozitiv, trei au fost tratați în unitatea sanitară, iar trei au fost tratați la Timișoara.

Conducerea spitalului a demisionat, iar ministrul sănătății, Nelu Tătaru, ia în calcul numirea unei conduceri militare, după modelul spitalului din Suceava.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.