Arafat: Un Revelion ca în alți ani nu este de conceput. Cei care fac rezervări în străinătate riscă să-și piardă banii

 Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că anul acesta, în contextul pandemiei, nu mai sunt de conceput petreceri de Revelion așa cum au fost anul trecut. De asemenea, pe cei care obișnuiau să își facă rezervări în străinătate îi avertizează că ar putea să-și piardă banii.

Întrebat la Digi 24 cum vor fi sărbătorile de Crăciun anul acesta, în condițiile în care de Paște nu a fost permis accesul credincioșilor în biserici, Raed Arafat a subliniat că totul depinde cum va evolua situația epidemiologică.

„Cred că astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie – care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta. Nu uitați că e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelion și care vor începe presiunile că vor să organizeze revelioane ca în fiecare Revelion. (…)Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. Acum ca în alți ani încă e prea devreme. O spun acum, cu toată răspunderea: acum să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie”, a declarat Raed Arafat.

Vezi AICI textul integral

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.