Arad: Vijeliile au făcut ravagii în mai multe zone din judeţ si în municipiu

Vijelie Vijelie Arad. Sursa digi24.ro
Vijelie Arad. Sursa digi24.ro

Judeţul Arad a fost afectat vineri seară de o furtună puternică. Aceasta a produs pagube în mai multe zone din judeţ, inclusiv în municipiul Arad. Aici au fost luate de vijelie mai multe acoperişuri.

 Reprezentanții spun că începând cu ora 23:30 s-a intervenit la Spitalul Judeţean din Arad „unde o parte a anvelopării clădirii s-a prăbuşit. De asemenea, se mai intervine pe trei străzi din municipiu pentru eliberarea lor de arborii căzuţi”.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a transmis alerte pe telefoane cu privire la iminenţa producerii de fenomene meteo violente, cu vijelii, ploi torenţiale, grindină şi descărcări electrice. Alertele au privit mai multe zone ale judeţului, dar în special localităţile din apropierea graniţei cu Ungaria, printre care şi municipiul Arad.

Vijeliile au distrus acoperişuri de case şi blocuri, inclusiv al clădirii unei facultăţi din cartierul Confecţii, potrivit digi24.ro.

DN 79 Arad – Oradea, afectat de căderi de copaci

ISU a trimis toate echipele disponibile pe teren pentru a remedia problemele. Este vorba inclusiv de copaci rupţi care au căzut pe linii de electricitate sau au blocat drumuri. Între drumurile afectate de căderi de copaci este DN 79 Arad – Oradea.

Probleme au fost semnalate în tot judeţul. Au fost înregistrate numeroase apeluri la 112.

Autorităţile urmează să evalueze pagubele produse de fenomenele meteo extreme.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.