Arad. Cartier de vile, sub teroarea hoţilor

Vile
Vile sursa foto pixabay

Locuitorii unui cartier de vile din Arad sunt terorizați din cauza hoţilor. Deşi zona este dotată cu camere de supraveghere, hoții forţeaza uşile caselor şi maşinilor.

Până în prezent, nu a fost prins niciun suspect. Oamenii au depus plângere la poliţie, se fac verificări, imaginile surprinse de camerele de supraveghere fiindu-le de mare ajutor anchetatorilor. Este vorba despre un cartier de vile din Arad, unde străzile sunt bine iluminate noaptea, o zonă plină cu camere de supraveghere.

Mai mulţi hoţi cu măşti pe faţă au fost filmaţi în timp ce intră în maşinile uitate deschise şi verifică portbagajele. Alţi hoți au fost filmaţi în timp ce sar gardurile şi intră în curţile oamenilor, unde verifică uşile caselor. Cei care locuiesc în acest cartier spun că nu se mai simt în siguranţă. Specialiştii iau în calcul chiar ipoteza ca hoţii să fi fost veniţi din alte localităţi sau chiar din afara ţării, Aradul fiind aproape de graniţă. Hoții dau spargeri şi apoi fug. Este vorba despre de furt calificat, faptă care, potrivit legii, se pedepseşte cu până la 5 ani de închisoare, potrivit observatornews.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.